Viikonlopun kuulumisia

Share |

Maanantai 7.6.2010 klo 10.20 - Marja J


Ani tuli meille hoitoon perjantaiaamuna ja onpa tyttö tervehtynyt kovaa vauhtia! Lenkit ovat pidentyneet ja intoa riittäisi jo vaikka mihin. Kankun leikkausaluetta tai ommelta tuskin enää huomaa. Ani ei ole tarvinnut enää särkylääkkeitäkään.

Tänä aamuna piti suunnistaa taas vauhdilla puukasalle myyriä haistelemaan. Eilen teimme pitkän reissun pyörätielle jossa Ani mieluusti jo pitäisi kovempaa vauhtia. Linnut ovat nyt tiiviisti pesimäpuuhissa ja räkättirastaat hälyyttävät ja tekevät karkotushyökkäyksiään. Huppu päässä saa ulkona kulkea, ettei tule päähän p#$kaa. Punakylkirastas säksättää aina kun menemme Anin kanssa nuuskimaan vanhan halkopinon luokse. Heinäpellossa on mukava nuuskutella ja hyökkäillä turppaiden alle myyrän hajujen perässä. Uimassa ei eilen sitten käytykään, vaikka uimalelu ja kelluntaliivi olivat mukana. Oli niin kylmä päivä, että jätettiin reissu lämpimämmälle päivälle.

 Ani_6.6.2010.jpg

Ania jo naurattaa!

Myös Emma kävi Pauliinan ja Karin kanssa pyörähtämässä pihassa. Pyry olisi niiiiin tykännyt Emmasta! Emma esitti hankalasti tavoiteltavaa (nyt kun juoksu oli ohi!), mutta Pyry sai kuitenkin nuuskuttaa nätisti korvaa.

emma_erinomainen.jpg

Emma poseeraa ERINOMAINEN-ruusukkeen kanssa - hieno tyttö!

Koirat ovat viihtyneet hyvin pihassa, jossa räksät hyppelevät matoja etsimässä. Nyt näyttäävät kaikkien nenät olevan kunnossa. Vielä kaksi kertaa pitää antaa nenäpunkkimyrkyt, että eri kehitysvaiheissa olevat otukset saadaan häädetttyä. Linnut saavat välillä äkkilähdöt ja Nora jo vonkaa aidan varressa, että milloinkahan ne pallerot räksäpaistit hyppivät aidan sisäpuolelle.