Suurkaivaukset taas alkaneet!

Share |

Torstai 27.8.2009 klo 14.23 - Marja J


Pari päivää sitten avattiin koirapihan nurkka, joka oli aidattu eristykseen viime kesän mahdottomaksi äityneen kaivausprojektin takia. Nurkalla velloo niin vahva myyräntuoksu, ettei mäyriksiä pidättele mikään. Pahimmat aidan alle johtavat käytävät on nyt tuupattu tavaraa täyteen, ettei vain kukaan innostuisi kaivamaan käytävää ja samalla myös itseään aidan alitse. Nurkka on myllätty parissa paivässä ihan kokonaan, siellä on avattuja käytäviä ja mahdottoman syviä kuoppia.

Myös muualla pihalla tuntuu olevan vipinää, kun koirat niin hyvin viihtyvät heinikossa. Hännän vipatuksesta kyllä huomaa, kun ovat "riistan" jäljillä. Jos isompaa ei löydy, mukavaa hommaa löytyy vaikkapa päästäisen jahtaamisesssa!

Mutta siivo sisällä on kyllä ihan kamala noiden kuratassujen jäljiltä! Pesuvati ja pyyhkeet onkin pitänyt taas laittaa etuterassille. Harmi kun pesuhuone on talon toisessa päässä, eikä pihalta pääse suoraan huuhteluhuoneeseen - asialle pitäis tehdä jotain, jos vain keksisi mitä.

Tuleviksi viikonlopuiksi on kertynyt aika lailla koiramaista hommaa. Ensin on PSMKK:n järjestämä luonnetesti Haukiputaalla, sitten Pyryn LUT-koe Tuusniemellä ja seuraavana viikonloppuna MÄAJ-piirimestaruuskisat. Jos ei olla koiran kanssa itse kokeissa, niin ollaan muuten mukana toimitsijana ja keittiön puolella.

Sunnuntaina kävisemme Kuusamossa katsomassa Pyryn ja Rassin pentuja. Täytyy napsia paljon kuvia ja laittaa sivuille. Olisipa mukava pitää yhteyttä myös Pyryn pentujen uusien omistajien kanssa ja kuulla pentujen elämästä! 

27.8.2009_1.jpg

Noran tassukuviointia keittiön lattiassa

27.8.2009_3.jpg

Karvainen kaivurikolmikko riistan jäljillä

 

Avainsanat: koiranelämää, omasta pihasta, koirapiha, koira-aita