Tunnustusta joenpenkkalaisille

Share |

Sunnuntai 26.4.2015 klo 9:46 - Marja J


Suomen Mäyräkoiraliiton kevätliittokokouksessa Jyväskylässä 25.4.2015 on myönnetty Emmalle (FI KVA-L FI KVA-A Joenpenkan Ehtoisa-Emma) pronssinen käyttöjalostuspalkinto.

Palkinnon tarkoitus on edistää hyvän ulkomuodon omaavien, metsästysominaisuuksiltaan korkealuokkaisten mäyräkoirien jalostustyötä.

Palkinto annetaan koirille, jotka ovat osoittaneet periyttävänsä yllämainittuja ominaisuuksia. Palkinto myönnetään koiran jälkeläisten koe- ja näyttelytulosten perusteella ja pisteisiin lasketaan parhaat tulokset vain yhdestä koemuodosta. Koiralla pitää olla sekä näyttely- että koetulos.

Jalostuspalkinto on myönnetty Emmalle Joenpenkan I-pentujen Hertan, Elmerin ja Oivan (s. 18.4.2012 i: FI KVA-L FI MVA FI JVA Tiny Trotter´s Nobleman)  näyttely- ja koetulosten perusteella. Koenäyttöä on tullut LUT- ja MEJÄ-kokeista erinomaisten näyttelytulosten lisäksi.

Emman emällä Noralla (FIN KVA-L Rowanberries´s Feenix) on sekä hopeinen että pronssinen käyttöjalostuspalkinto. Noralla on kaksi pentuetta ja näissä A- ja E-pentueissa on tuloksia LUT-, MÄAJ-, MEJÄ- ja VAHI-kokeissa.

Joenpenkan kennelin kasvateilla on erinomaista näyttöä monipuolisista käyttöominaisuuksista ja jalostuspalkinnot ovatkin arvokkaita tunnustuksia kasvatustyöstä.

Kiitos jalostuspalkinnosta kuuluu kasvattien omistajille, jotka ovat vieneet koiriaan rodunomaisiin kokeisiin ja näyttelyihin.

 

Nelli (FI KVA-L Joenpenkan Eloisa-Ella)

  • LAPIN KENNELPIIRI – Vuoden luolakoira 2014
  • Lapin Mäyräkoirakerhon - FI KVA-L  -palkinto

 

Elmeri (FI MVA Joenpenkan Iskevä-Ippo)

  • PSMKK - Vuoden tulokas 2014, kolmannet sijat luolakoirissa ja näyttelykoirissa

Onnittelut ja kiitokset harrastamisesta kasvattien kanssa!

Avainsanat: Emma, Joenpenkan Ehtoisa-Emma, Nelli, Joenpenkan Eloisa-Ella, Elmeri, Joenpenkan Iskevä-Ippo, I-pentue


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini