I-ipanat Hertta ja Elmeri tapasivat hirven

Share |

Torstai 4.10.2012 klo 13:17 - Marja J


hertta_30.90_3.jpg

I-ipanoiden Hertan ja Elmerin kotona on aloitettu taas syksyn hirvihommat ja molemmat ovat päässeet tutustumaan tuohon isoon otukseen.

Hertan isäntä Mika oli ampunut syksyn ensimmäisen hirven ja Hertta oli päässyt sitä nuoreeltaan nuuskuttelamaan. Herttaa ei ollut yhtään pelottanut ja tyttö oli nuuskinut ja tepastellutkin hirven päällä.

Hertta on päässyt myös kokeilemaan laahausjälkiä, joita Heidi oli tehnyt mökin pihalla. Hyvin oli Hertta mennyt jäljellä ja palkinnoksi löytyi sorkka jäljen päästä. Uusien ja outojen riistakokemusten jälkeen Hertta on kuulemma selvästi tullut rohkeammaksi ja koko koiran olemus on muuttunut.

Hertan uudet kuvat

elmeri_3.10_1.jpg

Elmerin Kari-isäntäkin oli ampunut hirven ja myös Elmeri-veli pääsi ensimmäistä kertaa tutustumanaan hirveen.  Elmeri oli hyökännyt vauhdilla hirven ruhon kimppuun ja protestoinut äänekkäästi kun siitä piti lähteä autoon.

Elmerin uudet kuvat

Molempien kotona on jo valmiina hirven verta ja sorkkia tulevia jälkiharjoituksia varten. Tässä vaiheessa riittää vielä lyhyt ja helppo jälki. Pääasia on että koira kiinnostuu jäljestä ja saa mielekästä ja mukavaa tekemistä.

Avainsanat: Hertta, Joenpenkan Iloinen-Ilmi, Elmeri, Joenpenkan Iskevä-Ippo


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini