Eipä vielä mitään pentu-uutisia....

Share |

Lauantai 21.3.2009 klo 13:25 - Marja J


Nora se vaan vetkuttelee noiden pentujensa kanssa! Tänään tulee täyteen 63 tiineyspäivää viimeisestä astutuskerrasta ja pentuja ei vielä näy. Luulin jo jokin aika sitten, että H-hetki on käsillä, kun mamma vaikutti rauhattomalta - mutta ei!

Parina viimeisenä yönä mamma on käynyt yöllä kolme kertaa kakalla ja ollut hieman levoton, mutta ruoka maistuu edelleen tosi hyvin. Pikkulenkkejä on tehty vähintää neljä kertaa päivässä. Eilen mamma viihtyi ulkona pisimmillään melkein kolme varttia. Välillä piti ottaa juoksuaskeleitakin ja haistella myyrän jälkiä, mutta suurin osa ajasta kului miettimiseen ja taivasteluun sekä olemattomien oravian tirkistelyyn. Kova veto olisi ollut myös pyörätielle, mutta sinne ei sitten lähdetty.

Olen pitänyt Noralla ulkona takkia päällä, kun on ollut pikkupakkasta. Alaosaan lisäsin vielä neulepalan suojaamaan paremmin nisiä ja tarranauhoja on jo pitänyt jatkaa, että vaatetus mahtuu mamman kasvavan massun suojaksi.

Pennut potkivat kovasti Noran mahassa ja kerroinkin mammalle, että anna jo niiden tulla sieltä äippää tapaamaan! Nyt loppuivat nämä odotuskirjoitukset tähän ja seuraavan kerran palaan asiaan vasta sitten kun jotain uutisoitavaa on - eli pennut ovat maailmassa!

Avainsanat: E-pentue, Nora, Rowanberrie´s Feenix


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini