Nyt vain ootellaan....

Share |

Tiistai 3.2.2009 klo 20:36 - Marja J


Nora on menossa ultraan vajaan parin viikon kuluttua eli 16.2. - eli nyt vain ootellaan.... Jospa siellä mahassa olisi kasvamassa toimeliaita karkkarinpentuja. Kyllä tämä odotus tuntuu pitkältä! Vielä ei voi suunnitella yhtään mitään kevään varalle. Ja jos siellä niitä pikkuasukkaita onkin, loppumatkalle mahtuu vielä monta mutkaa ja kysymysmerkkiä. Toivotaan kuitenkin parasta, sillä näillä kahden käyttövalion jälkeläisillä tuntuu olevan kysyntää.

Muistan hyvin, kun rupesimme itse odottamaan tuota Noraa melkeinpä heti astutuksen jälkeen alkuvuonna 2003. Sitten odotimme ultrauksen tulosta, mutta Kimua ei sitten ultrattukaan, kun tiineys näkyi niin hyvin. Maaliskuun viides päivä syntyivät Nora ja veli-Feksu - ajovalio, joka vaikuttaa tällä hetkellä Kajaanissa. Yleensä olemme treffanneet Kajaanin tamminäyttelyssä, mutta tänä vuonna tuo reissu jäi tekemättä. Terveiset vaan Feksulle ja perheelle!

Olipa mukava katsella pitkästä aikaa pentuvideoita - onneksi niitä tuli otettua ja taltioitua! Miro osasi olla hienosti ja hellästi pentujen kanssa, vaikka välillä meno näyttikin tosi hurjalta. Parhaita pätkiä ovat "Seikkailu tissivuorella" ja "Tissiryntäys". Videot löytyvät täältä LINKEISTÄ

Pentujen lisäksi odotamme myös kevättä! Alustavia esitöitä on tehty koko talvi, ettei keltainen pissameri lainehtisi tuossa etupihalla, kun lumet alkavat sulaa. Päivittäinen homma on lapioida pois kakat ja pissalumet ja kuskata ne vähän kauemmas. Täytyisi tässä kehitellä joku toimivampi hyötykäyttösysteemi noiden jätösten hävittämiseksi. Aidan takana on kasvimaa, jonka aion muuttaa superisoksi kukkapenkiksi ja ruveta kasvattamaan siellä vain kukkia. Jospa kukat alkaisivat kukoistaa koiran kakan voimalla!

 

Avainsanat: E-pentue, Nora, Rowanberrie´s Feenix


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini