Miron MEJÄ-kokeiden pöytäkirjat


Pyhäntä 17.8.2008

Tuomari: Lea Foudilainen

Pisteet 45

Palkinto AVO 1

Rauhallinen lähtö. Miro työskentelee itsenäisesti koko matkan ajan. Ensimmäisen osuuden loppupuolella runsaasti tarkastelua hirven jäljillä, mutta matka jatkuu ilman kehoituksia. Toisella osuudella pieni tarkastus. Kolmannella muutamia. Molemmat makaukset merkataan selvästi. Ensimmäinen kulma suoraviivaisesti, toisella hieman varmistelua. Kaato löytyy ja se nuuhkitaan tarkkaan. Ainoastaan hirven jäljet sotkivat Miron tämänpäiväistä muutoin todella erinomaista työtä.


Pyhäntä 9.9.2007

Tuomari: Juha Karlström

Pisteet 0

Palkinto AVO 0

Lähtö ohjattu ja rauhallinen. Maa- ja ilmavainua käyttävä jäljestäjä, jonka suoritus ensimmäisen osuuden loppupuolelle on mallikasta jäljestystä. Suon laidalla koiran riistaviettisyys pääsi valloilleen ja runsaat hirvennjäljet ja teeret sekoittavat jäljestäjän pään ja tuomari keskeyttää kokeen kolmannen hukan jälkeen. Harmi.


Pyhäntä 10.6.2007

Tuomari: Martti Hirvonen

Pisteet 46

Palkinto AVO 1

Alkumakauksen nuuskittuaan määrätietoisesti jäljelle. Suorat osuudet melko jälkitarkasti, vain muutama lyhyt tarkastus. Ensimmäinen kulma oikaistaan aivan makauksen vierestä. Toisella kulmalla makaus osoitetaan hyvin, mutta kolmannelle osuudelle lähdetään kaarroksella. Osoittaa kaadon jäämällä sitä nuuhkimaan. Innokkaasti työskentelevä koira suorittaa tehtävänsä itsenäisesti.