Joenpenkan Iso-Iiro AATU


Omistaja: Tiia Vuoristo, Lumijoki

 

aatu_10.6.2013.jpg

Aatu kesäkuussa 2013 - komea poika!

 

aatu_2.8_1__kopio.jpg

Kuvassa Pikku-Aatu 2.8.2012. Aatusta on kasvanut jo aikamoinen pikku hurmuri!

Aatun kotiväki

Aatun emäntä Tiia kirjoittaa Aatun perheestä, koiraharrastuksista sekä Aatun elämästä omassa kodissa:

"Olen ollut kiinnostunut metsästyksestä ja koirista jo ihan pienestä asti. Olen suorittanut metsästyskortin ja isän kanssa käymme yhdessä metsällä koiriemme kanssa. Meillä onkin ollut monenlaisia metsästyskoiria: hirvikoiria, lintukoiria ja ajokoiria, mutta mäyräkoira on puuttunut. Rotu alkoi kiinnostamaan mäyräkoirien monipuolisuudesta ja itse halusinkin hieman haastavampaa koiraa.

Tällä hetkellä perheeseen kuuluu isän ja minun lisäksi norjanharmaa hirvikoira Cucci (10v.), Suomenajokoira Ramona ja Tuuli (5.v) ja labbis-sekoitus Hiro (3.v)..ja tietenkin Aatu. Kaikkien koirien kanssa harrastetaan/on harrastettu metsästystä ja Hiron kanssa olen kokeillut myös agilityä.

Aatun kanssa ollaan leikin avulla opetettu perustottelevaisuutta ja annettu hieman puuhaa piilottamalla luuta tai muuta namia, jota Aatu on saanut etsiä. Meillä on iso piha, jossa Aatu on saanut juoksennella ja tutkia ympäristöään.  Aatu tulee tosi hyvin toimeen muiden koiriemme kanssa, iso poikamme Hiro meinasi alkuun vähän pelätä pientä. :D Aatu on ottanut vieraat ihmiset hyvin, uteliaasti haistellut ja tehnyt tuttavuutta. Muutenkin Aatu on rauhallinen pentu, mutta osaa välillä myös villiintyä. :)"

Aatun kuvat

Aatun jutut: Joenpenkan Iso-Iiro