Kotisivujen ulkoasu on uudistunut

Share |

Sunnuntai 13.4.2014 - Marja J


Kotisivukoneelta tuli vuoden alussa mahdollisuus ottaa käyttöön moderni sivunmuokkaus, jonka myötä valittavaksi tuli useita moderneja sivupohjia. Olinkin miettinyt uutta ilmettä kotisivuille, mutta uudistus siirtyi, kun Joenpenkan sivut oli valittu ehdokkaaksi Kotisivukoneen Vuoden parhaista kotisivuista Lemmikki-sarjassa.

Uudella ulkoasueditorilla pohjia on mahdollista muokata erittäin monipuolisesti omien toiveiden mukaan. Meni vähän aikaa ennen kuin uusista toiminnoista pääsi kunnolla perille. Oma hankaluutensa oli myös siinä, että muokattavia kohtia: kuvia, pohjia, mittoja, värejä, viivoja, fontteja jne. oli nyt todella runsaasti.

Joenpenkan kotisivut voittivat komeasti parhaitten lemmikkisivujen palkinnon ja nyt oli sitten hyvä aika siirtyä modernimpaan ilmeeseen. Halusin kuitenkin rakentaa sivut Pyrystä tehdyn hienon piirustuksen ympärille. Joenpenkan sivuille ei löytynyt suoraan mukavaa pohjaa, vaan jouduin aika tavalla tuunaamaan mallipohjan värimaailmaa ja rakennetta omien toivomusten mukaan. Uudistetuilla sivuilla on säilytetty keveys, yksinkertaisuus ja maanläheinen värimaailma ja valmispohja "Happi" muuttuikin pohjaksi "Kura", joka ilmaisultaan sopii hyvin näihin terhakoihin karkkareihin ja metsästyskoiriin.

Sivuilla on vielä jonkin verran hommaa, sillä kaikki sivut ja vanhat muotoilut pitää tarkistaa uuteen tyyliin sopiviksi ja löytyneet virheet korjata.

Lisää uudistuksesta Kotisivukoneen sivuilla

pohjat

Vanhoja sivunäkymiä vuosilta 2014 - 2012 -2010

Avainsanat: Joenpenkan kotisivut, kennelin sivut, kotisivut